12-8-2020 19-12-08.jpg

Debby Albers - Auteur en Coach

 

Over een nieuw tijdperk

Met hart en ziel deel ik graag de informatie over de revolutionaire veranderen op onze dierbare planeet middels mijn boeken en lezingen. Een machtige tijd. Het Aquarius tijdperk. Deze ‘rebelse opstand’ op weg naar vrijheid, gelijkwaardigheid, broederschap en creativiteit, is rijkelijk gevoed door Universele krachten. Want de gehele kosmos vol prachtige energieën, siddert van een opbloeiende aarde en wenst dat elk mens hier op aarde straalt! In ons hart bezitten we allemaal de sleutel om door de deur van vrijheid te gaan!

Bezoek de webwinkel van Debby .....

Het MediumCollege (België)

 

“The Place To Be” voor een brede waaier van Workshops en Opleidingen binnen het spirituele vakgebied! Het MediumCollege is een ‘thuis’ waar integere en toonaangevende docenten de handen in elkaar slaan om mensen te begeleiden in hun spirituele groei. Een plaats waar mensen de kans krijgen om te leren omgaan met hun talenten en deze te blijven ontwikkelen.

Ga naar de site ...

Leo Plugge - Klankmasseur

Klankmassages - Klankmeditaties en Klankreizen; Reading en Healing. 

'Een ontspannende klankmassage voert naar stilte en nodigt uit tot inluisteren naar wat het menselijk instrument nodig heeft om goed gestemd te zijn'. 

Anita de Leeuw

 

Anita is kunstenares en spiritueel gids voor wie open staat voor verandering. Het leven kent vele lagen en uitdagingen. Niet alles komt op een presenteerblaadje. Deze gelaagdheid komt tot uiting in de schilderijen die Anita maakt. 

Als coach en luisterend oor helpt Anita wie hulp nodig heeft en via reguliere wegen geen gehoor vindt. Anita neemt je mee op een ontdekkingstocht naar jouw diepere lagen en mogelijkheden om positieve energie aan te boren. Anita is ervaringsdeskundige en gecertificeerd door diverse trainingen.

Ga naar de site ...

Symbolon is veel meer is dan gewoon een ander Tarot spel!

  • Dagkaart trekken

  • Astrologie

  • Tarot

  • Cursussen

  • Symbolon shop

  • Kaartleggingen

Ga naar de site ...

Symbolon.Cards 

What is a Symbolon?  

A 'symbolon' is a word that describes a state and capacity at the same time. As a noun it refers to the information about the status of something that has fallen apart and of which the parts are located in different places of the world. In ancient times, for example, they would often take a ring or coin, break it into two parts and give it to two or more people who did not know each other. Each individual knew there was a missing part and each individual was driven to search for the other half. In that capacity, the cards shall be a catalyst to help you complete, through memories, that which you had forgotten or lost.      Ga naar de site ....

Astroparty/ Compass-of-life

Een leuke, gezellige en leerzame manier om samen met je vrienden, collega's, familie of andere teamgenoten kennis te maken met je eigen, unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Teambuilding wordt een feit! Deze workshoptool is tevens zeer geschikt, als inzicht en trainingsprogramma voor het bedrijfsleven.

Essentiële thema’s worden behandeld.  

Ga naar de site ...

Gerard Somer 

 

Gerard is een bevlogen en energieke persoonlijkheid die een aantal jaren geleden zijn managementfunctie heeft ingeruild voor een toekomst als klankmasseur.

In 2007 is Gerard gestart aan de 2-jarige opleiding intuïtief waarnemen. Dit is een aanvulling op zijn kennis en ontwikkeling geweest. In 2008 heeft hij een basisopleiding klankmassage gevolgd. Met groot enthousiasme is Gerard in 2009 de opleiding begonnen aan de Nederlandse Peter Hess Academie  Erik Karsemeijer (instituut Klankkleur). In 2012 heeft Gerard zijn Masterschap Klankmassage-therapie afgerond.

Ga naar de site ...